Četrnaesti po redu Kladanj Meet-Up održan je u duhu uspješnih priča, kao i rezimea projekata koji su realizovani u 2021. godini. Kladanj Meet-Up, kao i uvijek bio je prilika za nove ideje, projekte i međusobne suradnje.
U organizaciji BHUF švedske omladinske organizacije, a posredstvom organizacije i-dijaspora, SKI KLUB Kladanj će učestvovati u aktivnostima koje će biti održane u periodu od 20. do 24. decembra na planini Jahorina. Tom prilikom SKI KLUB Kladanj će predstavljati naš grad, ali pored skijanja i druženja, imat ćemo priliku da prezentujemo i potencijale opštine Kladanj, te da uspostavimo buduću saradnju sa BHUF omladisnskom organizacijom u Švedskoj.

U opuštenoj atmosferi sastanka dogovoren je nastavak rada u narednoj godini s ciljem umrežavanja Kladnjaka, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz cijelog svijeta.

Naredne aktivnosti usmjerene su na radionice preduzetništva. Pored toga,dogovorena je i realizacija radionica uspješnog održavanja mentalnog zdravlja, koje će se odvijati u prirodi, kroz različite metode iscjeljenja, sa akcentom na komunikaciju, jogu , meditaciju, vještine disanja, zdravu ishranu, crystal bowls healing therapy, sound/music therapy metode, itd. Dakle, puno je razloga da pratite i podržavate naš rad i u narednoj godini.

Stoga, pozivamo sve naše sugrađane diljem svijeta da nam se pridruže na našim Meet Up-ima, online događajima koje planiramo nastaviti i u narednoj godini!

Ovom prilikom šaljemo vam srdačne pozdrave iz snježnog Kladnja!

Preuzeto sa: i-platform.ch