Четрнаести по реду Кладањ Меет-Уп одржан је у духу успјешних прича, као и резимеа пројеката који су реализовани у 2021. години. Кладањ Меет-Уп, као и увијек био је прилика за нове идеје, пројекте и међусобне сурадње.

У организацији БХУФ шведске омладинске организације, а посредством организације и-дијаспора, СКИ КЛУБ Кладањ ће учествовати у активностима које ће бити одржане у периоду од 20. до 24. децембра на планини Јахорина. Том приликом СКИ КЛУБ Кладањ ће представљати наш град, али поред скијања и дружења, имат ћемо прилику да презентујемо и потенцијале општине Кладањ, те да успоставимо будућу сарадњу са БХУФ омладиснском организацијом у Шведској.

У опуштеној атмосфери састанка договорен је наставак рада у наредној години с циљем умрежавања Кладњака, како из Босне и Херцеговине, тако и из цијелог свијета.

Наредне активности усмјерене су на радионице предузетништва. Поред тога,договорена је и реализација радионица успјешног одржавања менталног здравља, које ће се одвијати у природи, кроз различите методе исцјељења, са акцентом на комуникацију, јогу , медитацију, вјештине дисања, здраву исхрану, црyстал боwлс хеалинг тхерапy, соунд/мусиц тхерапy методе, итд. Дакле, пуно је разлога да пратите и подржавате наш рад и у наредној години.

Стога, позивамо све наше суграђане диљем свијета да нам се придруже на нашим Меет Уп-има, онлине догађајима које планирамо наставити и у наредној години!

Овом приликом шаљемо вам срдачне поздраве из сњежног Кладња!

Преузето са: i-platform.ch