Humanitarno udruženje “4 Life” pokrenulo je akciju “Mi smo uz Krajinu, budi i ti”

Humanost naših građana nebrojeno puta pokazala se u teškim situacijama, a posebno se humanošću može pohvaliti naša dijaspora.

Bosanci i Hercegovci u Austriji svjesni su da je ljudima u Unsko – sanskom Kantonu potrebna pomoć zbog poplava koje su pogodile Krajinu, te su naše udruge pokrenule akcije pomoći na razne načine.

“Narod Krajine nije sam”

– Svi želimo pomoći na svoj način. U kontaktu sam s našim udrugama, ali i uspješnim pojedincima koji jednoglasno poručuju narodu Krajine da nisu sami. Humanitarna udruga “4 Life” pokrenula je akciju “Mi smo uz Krajinu, budi i ti” i za samo 24 sata prikupila više od 47.000 eura. Organizirali su akciju prikupljanja sredstava za opskrbu pitkom vodom i hranom stanovništva Krajine, pogođenog poplavama.

Svi zainteresirani koji žele izvršiti uplate mogu to učiniti putem PayPal-a: office@society4life.com http://paypal.me/society4life.

Kutije za dobrovoljni prilog

Račun “4 Life” u Austriji: IBAN – AT40 1860 0000 1044 9825 BIC – VKBLAT2L Verwendungszweck: Poplave u Krajini / Projekt 0089.

Također, u prodavnici suhomesnatih proizvoda Ferhatović u 15. Bečkom Bezirku od petka 19. svibnja bit će postavljene kutije za dobrovoljni prilog, gdje će prikupljena sredstva biti predata poplavljenom području USK – kaže Hurem Avdić, koji je počasni član naših brojnih bh. udruga u Austriji.

Preuzeto: Dnevni avaz