ČETVRTAK, 4. STUDENOG 2021. – OD 19:00 DO 21:00
Nakon rođendanskog online druženja Kladanjaka diljem svijeta, hrabro smo i s jednogodišnjim zajedničkim stečenim iskustvom idemo ka novim aktivnostima. Iako je 13. po redu, novi Kladanj Meetup pred nama, s veseljem ga dočekujemo i pozivamo sve Vas da nam se pridružite kao i nakon njega i na četvrti USA -e i Kanada Kladanj Meetup.

Kako se bliži kraj godine, projekti pokrenuti od strane kladanjska dijaspora i onih u BiH uglavnom su u završnoj fazi. Stoga ćemo iskoristiti ovaj susret i sažeti njihov značaj i rezultate.

Prema kalendaru, zima je sve bliže i praznici su već isplanirani. Kladanjci i dalje misle jedni na druge, pa ovaj put izražavaju mogućnost okupljanja i ujedinjenja dijaspore i onih u Kladnju. Također, bilo bi vrijeme da proslavimo registraciju naše drage organizacije u Bosni i Hercegovini 🙂

Ovaj meetup organiziramo 4. studenog 2021. godine s početkom u 19:00 sati.

Uz “regularni” Kladanj Meetup, dva dana kasnije održat ćemo i četvrti USA i Kanada Kladanj Meetup na kojem ćemo se družiti s obitelji i prijateljima Kladnjaka iz daleke Amerike. Osvrnut ćemo se i na projekt “Moja priča” te vas pozvamo da nam se pridružite 6. studenog 2021. u 18:00 sati po srednjoeuropskom vremenu i svojim prisustvom podržite trud i rad ove neumorne i ustrajne velike zajednice.
Izvor: i-dijaspora