Volite svoju jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu. Mi ćemo svi proći, ona će ostati, rekao je Nedim Makarević bh. građanima u Norveškoj
Mandat veleposlaniku Bosne i Hercegovine u Kraljevini Norveškoj Nedimu Makareviću je prestao, pa je tom prilikom poslao poruku našim sugrađanima koji žive u ovoj zemlji. Njegova poruka dijaspori Bosne i Hercegovine.

“Dragi sunarodnjaci u Norveškoj,

Kao što to uvijek biva u diplomaciji, morao je doći dan rastanka. Moj mandat u Kraljevini Norveškoj je završio. U protekle četiri godine zajedno smo prošli puno toga… Napravili smo mnogo projekata… Obnovili stare… Završili prethodno započete… Započeli nove… U nekim segmentima smo bili vrlo uspješni dok u drugima trebamo i možemo biti uspješniji .

Hvala svima koji su izravno ili neizravno utjecali na rad Veleposlanstva, bili dio projekta / projekata. Ne bih htio nabrajati imena da ne bih slučajno nekoga nenamjerno izostavio…

Posebno se moram zahvaliti Savezu bh. građana u Norveškoj koji je našem Veleposlanstvu bio pouzdan partner u mnogim projektima. Budite ponosni na sebe i svoju domovinu koju nikada ne smijemo zaboraviti. Ona nas treba i mi nju.

 MLADIMA PREPORUČUJEM

… više međusobnog druženja. Nastojite biti što aktivniji u javnom životu Norveške, ali i u organizacijama s bh. pred znakom. Budite uvijek svijetli primjer svoje domovine bez obzira što radili.

 STARIJIMA PREPORUČUJEM

… da nikada ne odustajemo i da trebamo nastaviti / uključivati ​​se u sve projekte s bh. predznakom…

Volite svoju jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu. Mi ćemo svi proći… Ona će ostati…

Sve Vam  najbolje želim,

Veleposlanik Nedim Makarević”

https://www.facebook.com/nedim.makarevic

Inače, video putem kojeg je poslana poruka pokazuje pozicioniranje našeg Veleposlanstva u Oslu na prvom mjestu na listopadskoj povorci otvaranja norveškog parlamenta.