Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine započinje postupak javne konzultacije o preliminarnom nacrtu Plana komunikacije s iseljeništvom. Sukladno Pravilima za konzultacije u izradi pravnih propisa („Službeni glasnik BiH”, broj 5/17), postupak javne konzultacije je otvoren u razdoblju od 13.07.2018. do 28.07.2018. godine.

Pozivamo vas na sudjelovanje u konzultacijama i svojim komentarima, sugestijama i prijedlozima date doprinos izradi što kvalitenijeg pripisa. U konzultacijama možete sudjelovati putem web stranice dostupne na sljedećem linku: https://ekonzultacije.gov.ba/.

Za one koji sudjeluju po prvi puta neophodno je da se prijavite u sustav eKonsultacije, koji se nalazi na sljedećem linku: https://ekonzultacije.gov.ba/account/login.

Nakon prijave u sustav eKonsultacije, u padajućem izborniku, odaberite instituciju – Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine – kliknite na „KONZULTACIJE” i izvršite izbor preliminarnog nacrta Plana komunikacije s iseljeništvom, a zatim kliknite na prozor „SUDJELUJ”, nakon čega će vam biti otvorena mogućnost izravnog podnošenja pojedinačnih prijedloga ili komentara.

Voditeljica konzultacija je Jasmina Alibegović Hrustanović, kontakt e-mail: jasmina.alibegovic-hrustanovic@mhrr.gov.ba.