PETAK, 6 KOLOVOZA 2021 – 23:00 TO SUBOTA, 7 KOLOVOZA 2021 – 12:30

Obavještavamo svu dijasporu porijeklom iz Kladnja, nastanjenu u Sjedinjenim Američkim Državama i u Kanadi da je pred nama drugi ” USA Kladanj Meetup”.

Zbog vremenske razlike, dijaspora koja živi na američkom kontinentu nije u mogućnosti prisustvovati redovitim, mjesečnim meetup-ima, stoga se i-dijaspora potrudila i našim dijasporcima “preko bare” osigurala poseban termin i Zoom druženje.

Pred nama je drugi “USA Kladanj Meetup” koji će se upriličiti u petak u 23:00h po srednjoevropskom vremenu.

Nekoliko obitelji porijeklom iz Kladnja već aktivno radi u skladu s idejama i-dijaspore, promičući vrijednosti za koje se zalažemo i predstavljaju Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu. Međutim, ovo je idealna prilika i za ostale predstavnike bh. dijaspore da nam se pridruže na predstojećem meetup-u, te se upoznaju s našim radom.

Ovom prilikom zahvaljujemo gospođi Medihi Kapo i gospođi Senadi Tabić na dosadašnjem zalaganju i aktivnom sudjelovanju u provedbi projekata.

Za sva pitanja budite slobodni obratiti se našoj Dalidi Karabdić putem e-maila dalida.karabdic@idijaspora.ch. Link za pridruživanje bit će vam naknadno proslijeđen.

Preuzeto: i-platform.ch