PETAK, 6 AVGUST, 2021 – 23:00 TO SUBOTA, 7 AVGUST, 2021 – 12:30
Obavještavamo svu dijasporu porijeklom iz Kladnja, nastanjenu u Sjedinjenim Američkim Državama i u Kanadi da je pred nama drugi ” USA Kladanj Meetup”.

Usljed vremenske razlike, dijaspora nastanjena na američkom kontinentu nije u prilici prisustvovati regularnim, mjesečnim meetup-ima, stoga se i-dijaspora potrudila i našim dijasporcima “preko bare” osigurala poseban termin i Zoom druženje.

Pred nama je drugi “USA Kladanj Meetup” koji će se upriličiti u petak u 23:00h po srednjoevropskom vremenu.

Nekoliko porodica porijeklom iz Kladnja već aktivno djeluje u skladu sa idejama i-dijaspore, promoviše vrijednosti za koje se zalažemo i predstavlja Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu. No, idealna je ovo prilika i za ostale predstavnike bh. dijaspore da nam se pridruže na predstojećem meetup-u, te se upoznaju s našim radom.

Ovom prilikom zahvaljujemo se gospođi Medihi Kapo i gospođi Senadi Tabić na dosadašnjem zalaganju i aktivnom učešću u realizaciji započetih projekata.

Za sva pitanja budite slobodni obratiti se našoj Dalidi Karabdić putem e-maila dalida.karabdic@idijaspora.ch. Link za pridruživanje bit će vam naknadno proslijeđen.

Preuzeto: i-platform.ch