Stigao je dugo očekivani kraj školske godine. Većina učenika bh. dopunske škole Birmingham dočekala ga je s velikim osmijehom na licu. Uspješan završetak školske godine nastavnici, učenici bh. dopunske škole i njihovi roditelji slavili su odlaskom u zoološki vrt Dudley. Bh Asocijacija Birmingham odlučila je počastiti učitelje, učenike i njihove roditelje ulaznicama za zoološki vrt. Imali su priliku upoznati razne životinje i naučiti ponešto o njihovom načinu života.

Ovom prilikom učitelji su uspjeli djeci podijeliti i pohvale za dobro ponašanje i znanje o Bosni i Hercegovini. Bila je to prilika za nagrađivanje učenika za sav trud i rad tijekom online nastave.

Oprostili smo se i od učenika koji su završili osnovno bh. dodatno obrazovanje; Emina Bolić, Adna Dedić i Cerić Faris. Pridružila nam se i učiteljica Azra Bašić, koja je prošle godine otišla u mirovinu, ali odlučila je ponovno vidjeti svoje učenike i sa svima provesti prekrasan dan.

Uz komplimente, ponosne roditelje i zanimljivo okruženje zoološkog vrta, učenici će se ovoga uvijek sjećati. Dan je bio prekrasan i svi su uživali.

Biti učitelj zaista nije bilo lako tijekom ove školske godine, posebno s poučavanjem online. Hvala Emiru Boliću, Almi Aganović i Eldini Bolić na strpljivom i ustrajnom radu s djecom.

Učenicima i učiteljima želimo dobro zdravlje i da postignu željeni uspjeh u nastavku školovanja.

Preuzeto: BH UK Network