Ovogodišnje prvenstvo održat će se u norveškom gradu Drammenu
Sportska organizacija Norveška amaterska futsal asocijacija (NAFA) ove godine organizira drugo Norveško futsal prvenstvo Balkan dijaspore, na kojem će moći sudjelovati Bosanci i Hercegovci koji žive u ovoj zemlji.

Ideja ove manifestacije je na jednom mjestu okupiti brojne futsal ekipe, nogometne skupine i udruge (klubove) iz zemalja bivše Jugoslavije, s ciljem zajedničkog druženja, natjecanja, razmjene iskustava, povezivanja i gradnje i održavanja prijateljskih odnosa.

Ovogodišnje prvenstvo održat će se u norveškom gradu Drammenu u sportskoj dvorani Ebbestad, u subotu, 20. studenog 2021. s početkom u 20 sati.

Inače, broj futsal ekipa je ograničen na 16, stoga je poželjno da svoje ekipe prijavite najkasnije do 17. studenog kako biste osigurali sudjelovanje na turniru.

Organizatori i pokrovitelji ovog prvenstva osigurali su vrijedne nagrade za prva četiri mjesta.

– Očekujemo dobar odaziv svih ljubitelja futsala i veselimo se da ćemo zajedno uživati ​​i provesti lijepu subotu sa svima vama uz dobru atmosferu, kvalitetan futsal program i naravno lijepu zabavu nakon turnira, rekao je nogometni i futsal sudac u Norveškom nogometnom savezu i predsjednik NAFA -e Nedžad Munjić.

Izvor: MojaBiH