Sarajevo Business Forum “SBF 2020” će kao i prethodnih godina okupiti najznačajnije poslovne i političke lidere iz regiona i svijeta, pružajući im priliku da se upoznaju sa poslovnim prilikama i mogućnostima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i zemlje regiona.

Fokus ovogodišnjeg SBF-a je pronalazak rješenja za iskorištavanje potencijala u oblastima energije, obrazovanja, informacijskih tehnologija, poljodjelstva i proizvodnje hrane, te turizma.

Konferencija predstavlja platformu za upoznavanje i B2B sastanke, te uspostavu poslovne suradnje i jačanje sveukupnih gospodarstvenih odnosa, kako bosanskohercegovačkih, tako i gospodarstvenih subjekata iz regije, sa poslovnim ljudima i investitorima širom svijeta.

Registracija učesnika iz Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta zainteresiranih za učešće na 11. međunarodnoj investicijskoj konferenciji Sarajevo Business Forum (SBF) 2020, koja će od 20. do 22. travnja biti održana u Sarajevu, je otvorena putem zvanične web stranice: http://www.sarajevobusinessforum.com/.