Zahvaljujući Damiru Šunjiću njemački bundesligaš Hoffenheim poslao je vrijednu donaciju Nogometnom klubu Ljubuški, saopćeno je iz ovog bh. trećeligaša. Iz Hoffenheima su poslali lopte za ljubušku školu nogometa, ali i drugu opremu i rekvizite za seniorsku selekciju.

“U klub je dostavljena vrijedna donacija, točnije 60 lopti za školu nogometa NK Ljubuški, kao i razna oprema i rekviziti za treniranje seniorske ekipe te se ovom prilikom želimo zahvaliti Damiru Šunjiću, porijeklom iz Radišića, koji je trenutno zaposlenik njemačkog bundesligaša TSG Hoffenheim.

Damir prati rad kluba i škole nogometa zahvaljujući komunikaciji s našim igračem Andrejem Markićem, kojem isto tako ovim putem zahvaljujemo. Također, naše zahvale idu i Global United FC, međunarodnoj neprofitnoj organizaciji bez koje ova donacija ne bi bila moguća”, saopćili su iz NK Ljubuški.

Inače, ovaj hercegovački klub se takmiči u trećem rangu bh. nogometa, odnosno Drugoj ligi Jug, a prekinutu sezonu okončali su na trećem mjestu iza novog prvoligaša Posušja i ekipe Klisa.

Izvor: BHDINFODESK