Ovo je druga godina zaredom da je organizacija “New England Friends of Bosnia and Herzegovina” osvojila nagradu  “Best of Cambridge“.

Bosanskohercegovačka udruga u Bostonu, Massachusetts (SAD) “New England Friends of Bosnia and Herzegovina” dobila je nagradu “Best of Cambridge” za 2021. godinu, u kategoriji neprofitnih organizacija u okviru programa “Cambridge Award Honors the Achievement”.

Ovo je druga godina zaredom da su naši prijatelji iz Bostona dobili nagradu “Best of Cambridge”, a oduševljenje izazvano značajnim priznanjem podijelili su sa svojim pratiteljima na Facebook-u.

– Željeli bismo zahvaliti svim našim sponzorima, volonterima, članovima i prijateljima na sudjelovanju u radu naše organizacije i služenju zajednici, ovdje i u inozemstvu, kroz inovativne, održive i utjecajne programe, stoji u objavi New England Friends of Bosnia and Herzegovina.

Inače, program “Cambridge Award” svake godine identificira tvrtke za koje vjeruju da su postigle izniman marketinški uspjeh u svojoj lokalnoj zajednici i kategoriji poslovanja. To su lokalne tvrtke koje poboljšavaju imidž malog poslovanja kroz usluge koje pružaju svojim kupcima i našoj zajednici. Ove iznimne tvrtke pomažu da područje Cambridge-a bude izvrsno mjesto za život, rad i igru.

preuzeto: MojaBiH