U petak, 9. prosinca 2022. godine, Bosanskohercegovačka Udruga Derby je održala redovnu godišnju Skupštinu na kojoj je predstavljen rad Udruge u proteklih 12 mjeseci.

O projektima, financijama i statističkim podacima vezanim za rad Bosanskog centra u protekloj godini, putem PowerPoint prezentacije, govorio je Nedžad Salkić, Executive Operations Manager. O događanjima, edukacijama i radionicama koje smo organizirali u sklopu naših projekata govorila je Aleksandra Kovačić, Outreach Supporta Officer.

Od dosadašnjih 12 članova uprave, 7 je odlučilo nastaviti s radom sljedećih 12 mjeseci, a također smo dobili 4 prijedloga za nove članove. Dakle, sada imamo ukupno 11 članova odbora. Nermina Webster, predsjednica uprave, odlučila je, uz suglasnost prisutnih, ostati na toj funkciji do prve polovine naredne godine, te joj se ovom prilikom zahvaljujemo što i dalje podržava naš rad.
Na kraju smo govorili o posebnom priznanju koje je Ferid Kevrić dobio od Sveučilišta u Derby-u za svoj rad i doprinos gradu, te smo mu ovom prilikom još jednom čestitali na novoj tituli – Počasnog Magistra Sveučilišta.

Druženje su uveličali naši dragi gosti iz Birminghama. Prisutnima se obratio Anes Cerić, menadžer BH UK Networka uz čestitke za još jednu godinu uspješnog rada, a Feridu čestitke za dugogodišnji rad. U ime BH UK Networka, Anes i Mirza su Feridu uručili prekrasnu sliku umjetnice Emire Ramić.
Nakon završene Godišnje Skupštine nazočni su imali priliku za druženje uz večeru i piće, te utakmicu četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva u nogometu.
Na kraju se želimo zahvaliti svima vama koji ste imali priliku uveličati ovo druženje, kao i svima onima koji na bilo koji način podržavaju rad naše udruge.

Bosanskohercegovačko Udruženje Derby