Zbog epidemioloških uvjeta, ove će se godine školski sastanak održati online. Nažalost, neće biti kao prije, ali nećemo dopustiti da nas trenutna situacija odvrati i ne pokažemo što su naši najmlađi naučili tijekom prethodne školske godine.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite online, 26. lipnja, s početkom u 19:00 sati. Tom prilikom obratit će nam se studenti iz bh. dopunskih škola u Velikoj Britaniji koji su se potrudili predstaviti svoje znanje i iskustvo u bh. dopunskim školama.

U programu će sudjelovati sljedeće dopunske škole iz BiH: Victoria – London, Coventry, Birmingham, Manchester, Hertfordshire i Derby.

Bh. dopunske škole promoviraju našu povijest, kulturu i nacionalni identitet kroz redovnu nastavu, kao i kroz organizaciju proslava Dana državnosti BiH, Dana neovisnosti BiH, komemoracije Srebrenice, Školskih susreta u Velikoj Britaniji i slično.

Posebna pažnja u radu bh. dopunskih škola zauzima materinski jezik. Od osnutka prvih bh. dopunskih škola prije više od 25 godina školu je u prosjeku godišnje pohađalo više od 200 učenika.

Željeli bismo zahvaliti svim pojedincima, posebno volonterima-učiteljima, roditeljima učenika koji su uložili svoj trud i vrijeme u ljudski, humani i odgovorni rad na dobrobit svih nas i naše šire domovine Bosne i Hercegovine.

Program možete pratiti na sljedećoj poveznici: https://fb.me/e/8JY9wNJeq

Izvor: Bosnia UK Network