Dijaspora, porijeklom iz Živinica, okuplja se virtualno ponovo, zahvaljujući bliskoj suradnji predstavnika i-platforme i zaposlenika Grada Živinica, s gradonačelnikom Samirom Kamenjakovićem na čelu.

Sredinom sljedećeg tjedna, 17. veljače ove godine, održat će se drugi “Živinice Meet Up” na kojem će, osim predstavnika ustanove i predstavnika naše organizacije, sudjelovati i živinički iseljenici koji, iako trenutno nisu u ovom gradu još uvijek imaju veliku ljubav i nadu u živiničko bolje sutra.

Stoga, pored sudionika koji su prisustvovali prvom online sastanku ove vrste, koji je organiziran u sklopu manifestacije “Dani dijaspore”, pozivamo i sve ostale živiničke iseljenike da nam se pridruže u velikom broju, čuju što predstavnici Grada i i-platforme imaju za reći, upoznaju se s rezultatima naše dosadašnje suradnje.

Prethodnom “Meet Up-u” prisustvovalo je više od dvadeset živiničkih iseljenika, uglavnom mlađih ljudi, koji su iskazali s poštovanjem interes za prosperitet svog bazara, ističući određene prijedloge za buduće projekte koji će uvelike olakšati i poboljšati svakodnevni život njihovih sunarodnjaka.

S tim u vezi, ako ste osoba iz ovog grada, vjerujete da vaša vizija može nekome uljepšati budućnost, ako razumijete važnost umrežavanja ili ako želite provjeriti gdje su i što su vaši bivši sugrađani “, Živinice Meet Up “je pravi događaj za vas.

Ovaj će se sastanak, kao i prethodni, organizirati putem platforme Zoom, a svi sudionici sastanka dobit će vezu da se kasnije pridruže.

Dodatne informacije možete zatražiti putem e-maila: naida@gradzivinice.ba i tomislav.tadic@idijaspora.ch.

Čekamo vas u Zoomu od 19:00!

Preuzeto: i-platform.ch