Дијаспора поријеклом из Живиница поново се виртуелно окупља, захваљујући уској сарадњи представника и-платформе и Града Живинице, са градоначелником Самиром Камењаковићем на челу.

Средином идуће седмице, тачније 17. фебруара текуће године одржат ће се други „Живинице Meet Up“ којем ће, осим представника наведене институције и представника наше организације, присуствовати живинички исељеници који, иако тренутно не бораве у овом граду, и даље гаје велику љубав и наду у живиничко боље сутра.

Стога, осим учесника који су назочили првом онлине састанку овог типа, а који је организован у склопу манифестације „Дани дијаспоре“, позивамо и све остале живиничке исељенике да нам се прикључе у што већем броју, чују шта то представници Града и и-платформе имају за рећи, те се упознају с досадашњим резултатима наше сарадње.

Претходном „Meet Up“- у присуствовало је нешто више од двадесетак живиничких исељеника, претежно млађих особа, који су исказали респектабилну заинтересованост за просперитет своје чаршије, истакавши одређене приједлоге будућих пројеката који би увелико олакшали и поспјешили свакодневни живот њихових сународника.

С тим у вези, ако сте и ви особа која потиче из овог града, вјерујете да ваша визија некоме може уљепшати будућност, ако схватате значај нетwоркинга, или уопште ако желите провјерити гдје су и чиме се баве ваши некадашњи суграђани, „Живинице Meet Up“ је прави догађај за вас.

Овај сусрет, као и претходни, уприличит ће се путем Zoom платформе, а свим учесницима састанка линк за придруживање биће накнадно достављен.

Додатне информације можете затражити путем е-маила: naida@gradzivinice.ba и tomislav.tadic@idijaspora.ch.

Чекамо вас на Zoom-u од 19:00 сати !

Преузето: i-platform.ch