Početna stranica Forumi Biznis Poduzetništvo Saradnici i investitori za e-sajam e-expo.in

Sajam ideja

Saradnici i investitori za e-sajam e-expo.in
Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
 • eexpo
  Sudionik
  eexpo

  Poštovani,
  e-expo.in (bivši naziv infoGepard.com) je internet platforma za elektronsko poslovanje na lokalnom, ali i na globalnom nivou. Sajt je dizajniran kao e-sajam privrede, koji obuhvata sve privredne djelatnosti i traje cijelu godinu. Omogućava rezervaciju i kupo-prodaju roba i usluga putem interneta. Brzu i preciznu pretragu izlagača, praćenje istih i dobijanje informacija o tim izlagačima.

  Sa idejom se počelo 11.2014. god., a sajt zvanično radi od 09.2017. god. i već imamo oko 60 izlagača. Najviše iz BiH, onda iz CG, SRB i HR. Sajt je preveden na engleski i italijanski. U planu su nam njemački, francuski, ruski, španski itd.

  O samom projektu e-sajam e-expo.in možete više pročitati na ovom LINKU

  Pozivamo zainteresovane firme ili pojedince iz inostranstva, prvenstveno Austrija, Njemačka, Švicarska, a onda i Italije, Engleska i SAD da nam se jave, ako su zainteresovani da postanu naši izlagači, partneri ili investitori na ovom porjektu i na taj način pomognu da ova ideja e-sajam zaživi i na globalnom nivou.

  Za sad 95% koji su upoznati sa ovom idejom i projektom su pozitivno regovali i pohvalili ideju. Smatramo da bi se projekta mnogo brže razvijao kad bismo imali partnere i iz inostranstva, a da ne govorimo o finansijskoj podršci i nekoliko ozbiljnih investitora.

  Sve zainteresovane pozivamo da nam se obrate na mail office@e-expo.in

  Srdačan pozdrav!
  Njegoslav Jungić, dipl. menadžer
  osnivač i vlasnik e-expo.in

  Dodatne datoteke:
  Morate biti prijavljeni da biste vidjeli dodatne datoteke.
Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
ODGOVORI
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.