У Босанској кући у Бирмингeм-у је подјељено 45 пакетића које је дјеци уручио Дједа Мраз уз ријечи пјесмице „Веју, веју пахуље, мраз по стаклу шара“. Просторије Босанске куће су биле испуњене новогодишњом пјесмом, смијехом и дјечијом радошћу. Дјеца су имала прилику уживати у диско музици, заједничкој игри и дружењу.

И Босанскохерцеговачка асоцијација Хертфордшир припремила је новогодишње пакетиће за ученике њихове допунске школе. Пакетићи су дјеци подијељени у центру у Борехамвуд, а занимљиво је да су ове године пакете примили и одрасли од донације “Small acts of kindness”, те су и учитељима уручени поклони као мали знак пажње за њихов допринос бх. допунској школи. Након подјеле пакетића присутни су се наставили дружити у празничном окружењу.

Такођер, поводом новогодишњих празника у Kовентрy-ју у просторијама St Peters центра Дјед Мраз је подјелио близу 50 пакетића најмлађима. Чланови одбора асоцијације те вриједни родитељи волонтери су се потрудили да подјела пакетића и дружење прођу у свечаном окружењу уз забаву и музику.