Циљ је прикупити средства за помоћ дјеци без родитеља и младима са специјалним потребама у Босни и Херцеговини

Хуманитарна мисија Фондације “Our Kids” из Лондона и интерпретаторке Амире Медуњанин наставља се и ове године. Овај пут популарна сарајевска умјетница наступит ће заједно са исто тако познатим интерпретатором севдаха Дамиром Имамовићем, а све у пратњи врхунског музичара Бошка Јовића. На концерту “Мерак ми је” Амира, Дамир и Бошко публику ће провести кроз фасцинантну хисторију севдаха и, сигурно ће сви присутни уживати у програму који су припремили префињени презентери севдалинке.

Циљ добротворног концерта је исти као и претходних година – прикупљање средстава за активности ове хуманитарне фондације.

Због специфичних услова, овај хуманитарни концерт ће се одржати у суботу, 11. децембра 2021. с почетком у 19 сати, по британском времену (односно 20 сати по средњовропском времену), у онлине форми. “Улаз” на концерт је бесплатан уз подсјећање да је ово хуманитарни концерт и да су све донације добро дошле.

Како присуствовати концерту и донирати по властитом избору, можете сазнати путем овог линка.

ФОНДАЦИЈА “Our Kids” ЛОНДОН

Циљ Фондације “Our Kids” из Лондона је да помаже дјецу без родитеља и све младе људе са специјалним потребама у Босни и Херцеговини. Заједно са својим партнерима, организација је досад успјешно имплементирала неколико пројеката који су унаприједили свакодневни живот стотине дјеце у БиХ. Фондација “Our Kids UК” је учинила много тога протеклих година да помогне дјеци и младима у установама социјалне заштите у Босни и Херцеговини. Помоћ су пружали  тој дјеци и по њиховом изласку из тих установа како би их подржали на путу ка самосталности, интеграцији у друштво и остваривању њихових људских права. Поред Амире Медуњанин, свој допринос у раду фондације даје и бивши бх. репрезентативац Саша Папац. За више информација о фантастичним пројектима Фондације “Our Kids UК”, и начину како се укључити у рад организације, посјетите wеб страници Фондације.

Преузето: МојаБиХ