Cilj je prikupljanje sredstava za pomoć djeci bez roditelja i mladima s posebnim potrebama u Bosni i Hercegovini
Humanitarna misija Zaklade “Our Kids” iz Londona i interpretatorke Amire Medunjanin nastavlja se i ove godine. Popularna sarajevska umjetnica ovoga puta nastupit će zajedno sa jednako poznatim interpretatorom sevdaha Damirom Imamovićem, a sve u pratnji vrhunskog glazbenika Boška Jovića. Na koncertu “Merak mi je” Amira, Damir i Boško provest će publiku kroz fascinantnu povijest sevdaha, a zasigurno će svi nazočni uživati u programu koji su pripremili sofisticirani voditelji sevdalinki.

Cilj humanitarnog koncerta je isti kao i prethodnih godina – prikupiti sredstva za aktivnosti ove humanitarne zaklade.

Zbog posebnih uvjeta, ovaj humanitarni koncert održat će se u subotu, 11. prosinca 2021. s početkom u 19 sati, po britanskom vremenu (ili 20 sati po srednjoeuropskom vremenu), u online formi. “Ulaz” na koncert je besplatan, uz podsjetnik da je ovo humanitarni koncert i da su sve donacije dobrodošle.

Kako prisustvovati koncertu i donirati po svom izboru, možete saznati putem ove poveznice.

ZAKLADA “OUR KIDS” LONDON

Cilj Zaklade “Our Kids” iz Londona je pomoći djeci bez roditelja i svim mladim ljudima s posebnim potrebama u Bosni i Hercegovini. Zajedno sa svojim partnerima, organizacija je do sada uspješno realizirala nekoliko projekata koji su unaprijedili svakodnevni život stotina djece u BiH. Zaklada “Our Kids UK” je posljednjih godina učinila mnogo da pomogne djeci i mladima u ustanovama socijalne skrbi u Bosni i Hercegovini. Oni su ovoj djeci pružali pomoć i nakon izlaska iz ovih ustanova kako bi ih podržali na putu osamostaljenja, integraciji u društvo i ostvarivanja njihovih ljudskih prava. Osim Amire Medunjanin, doprinos radu zaklade daje i bivši bh. reprezentativac Saša Papac. Za više informacija o fantastičnim projektima Zaklade “Our Kids UK”, te kako se uključiti u rad organizacije posjetite web stranicu Zaklade.

Preuzeto: MojaBiH