Посљедњи одржани “Зеница МеетУп” фокусирао се на тему заштите околине, стога су и гости четвртог онлајн сусрета Зеничана били уважени активисти, ентузијасте и еколошки борци. Увидјевши значај ове и сличних тема, и пети “Зеница МеетУп” одржаћемо у сличном тону.

Наредног уторка, тачније 22. јуна у 20:00х, у сарадњи са представницима Градске управе Зеница одржаћемо још једно виртуелно дружење Зеничана, како оних у домовини, тако и оних који су је напустили из ових или оних разлога. Као и сваки пут до сада, МеетУп ће се уприличити путем Зоом платформе.

Да бисте истом могли приступити, потребно је да путем е-маила event@idijaspora.ch пошаљете своје основне податке (име, презиме, мјесто боравка), те назначите да бисте жељели учествовати на овом догађају, како бисмо вам прослиједили приступни линк. За сва додатна питања, будите слободни контактирати представницу Градске управе Зеница, госпођу Машу Шкрбић путем е-маила masa.skrbic@zenica.ba, те представника и-дијаспоре, господина Сафета Кубата, путем е-маила safet.kubat@idijaspora.ch.

За неколико дана говорићемо о екологији, о томе колико је иста заступљена у Зеници и на који начин, затим говорићемо и о циркуларној економији, односно о самом значењу овог концепта, основним појмовима и предностима рециклаже, али ћемо омогућити и нашим гостима да сами предложе теме за даљу дискусију.

Много поучног садржаја је пред нама, а исти ће учесницима “Зеница МеетУп”-а презентовати стручњаци из наведених области.

Први пут учесницима састанка презентоваћемо и конкретне резултате досадашње сарадње, стога вас позивамо да нам се придружите у што већем броју и чујете шта су то представници и-дијаспоре, уз подршку градских власти, до сада урадили у вашем граду.

Преузето: i-platform.ch