Двадесетак учесника и много добре енергије обиљежило је овај сусрет. Осим уобичајених учесника који су већ сада, у складу са својим преференцијама, распоређени и по радним групама, овај пут добро уходаном тиму придружиле су се двије даме поријеклом из Кладња, и то госпођа Невзија Салиховић настањена у Француској и госпођа Алмира Машић настањена у Шведској.

Но, осим њих, састанку су присуствовале и двије даме поријеклом из Стоца. Наиме, чувши за добру кладањску праксу, и у Стоцу се родила идеја за имплементацијом једног оваквог пројекта, стога су госпође Адна Мулаћ и Адела Рамић посматрале рад наших учесника, али и организаторке „Кладањ Меет Уп“- а, госпође Далиде Карабдић и наговијестиле могућу сарадњу са и-платформом.

Представница и-платформе, госпођа Карабдић упознала је учеснике меет уп-а са реализованим теамбуилдингом и-платформе, и то баш на подручју ове општине. Сам избор Кладња за интерно дружење упосленика и-платформе одушевио је Кладњаке који су касније посвједочили и нашем личном упознавању са упосленицима Општине, затим нашем обиласку јединог вртића у Кладњу, посјети Удружењу „Жена жени“, посјети ски лифту, планинарском дому итд.

Но, осим конструктивног тродневног дружења у Кладњу, представници и-платформе вриједно су радили на раније покренутим пројектима попут боx бибилиотеке који је, нажалост, још увијек на чекању. Управо о томе је госпођа Карабдић говорила на посљедњем сусрету, али и о врло продуктивним састанцима радних група чији чланови вриједно раде на побољшању спортских активности и уопште активностима за младе особе у овом босанскохерцеговачком градићу.

А, да су рад и резултати наше организације заиста препознати, говори и чињеница да ће се на једној од наредних сједница Опћинског вијећа Кладња, вијећницима обратити управо наша Далида, упознати их са нашим свакодневним активностима, те потенцијално и остварити директнију сарадњу са локалним властима.

О свим наредним активностима говорит ћемо и на идућем виртуелном сусрету, који ће се одржати 8. априла.

Преузето: i-platform.ch