У петак, 9. просинца 2022. године, Босанскохерцеговачка Удружења Дербy је одржала редовну годишњу Скупштину на којој је представљен рад Здружења у протеклих 12 мјесеци.

О пројектима, финанцијама и статистичким подацима везаним за рад Босанског центра у протеклој години, путем PowerPoint презентације, говорио је Неџад Салкић, Executive Operations Manager. О догађањима, едукацијама и радионицама које смо организовали у склопу наших пројеката говорила је Александра Ковачић, Outreach Supporta Officer.

Од досадашњих 12 чланова управе, 7 је одлучило наставити с радом сљедећих 12 мјесеци, а такођер смо добили 4 приједлога за нове чланове. Дакле, сада имамо укупно 11 чланова одбора. Нермина Вебстер, предсједница управе, одлучила је, уз сугласност присутних, остати на тој функцији до прве половине наредне године, те јој се овом приликом захваљујемо што и даље подржава наш рад.

На крају смо говорили о посебном признању које је Ферид Кеврић добио од Универзитета  u Дерби-у за свој рад и допринос граду, те смо му овом приликом још једном честитали на новој титули – Почасног Магистра Универзитета.

Дружење су увеличали наши драги гости из Бирмингема. Присутнима се обратио Анес Церић, менаџер BH UK Networka уз честитке за још једну годину успјешног рада, а Фериду честитке за дугогодишњи рад. У име BH UK Networka, Анес и Мирза су Фериду уручили прекрасну слику умјетнице Емире Рамић.

Након завршене Годишње Скупштине назочни су имали прилику за дружење уз вечеру и пиће, те утакмицу четвртфинала Свјетског ногометног првенства у ногомету.

На крају се желимо захвалити свима вама који сте имали прилику увеличати ово дружење, као и свима онима који на било који начин подржавају рад нашег удружења.

 

Босанскохерцеговачко Удружење Дерби