У четвртак, 11. фебруара ове године на реду је пети „Кладањ Меет Уп“, којег поново заказујемо у 19:00 х. Овај јубиларни сусрет још једном ће, виртуелним путем, окупити наше пријатеље поријеклом из Кладња, којих је, из мјесеца у мјесец, све више.

Наведеном пројекту, који за циљ има ревитализацију Општине Кладањ, приступа се врло озбиљно, стога је битно нагласити да се дружења Кладњака не одвијају само од „Меет Уп“ –а до „Меет Уп“ –а, већ се радне групе, проистекле из ових састанака, окупљају и више пута мјесечно.

Протекли мјесец, радној групи названој „Спорт, дјеца, омладина“ прикључила се и Анеса Хидић, првакиња БиХ у бициклизму, те је укупно дванаест чланова наведене радне групе одржало итекако конструктиван састанак дискутујући о потенцијалном развоју спортова у Кладњу.

Неколико дана касније одржан је састанак радне групе назване „УГ Жена жени“. Овај пут састанку је присуствовало шеснаест особа, дискутовало се о потенцијалној едукацији чланица споменутог Удружења, о њиховим свакодневним активностима у вези са садржајним прехрамбеним пакетима и уопште унапређењу будућег пословања ових вриједних жена.

Наведено, али и бројне друге теме очекују нас у четвртак, стога позивамо све Кладњаке жељне општинског прогреса да нам се придруже 11. фебруара и дају свој допринос бољитку овог босанскохерцеговачког градића.

Додатне информације можете добити од наше представнице, Далиде Карабдић, путем е-маила dalida.karabdic@idijaspora.ch.

Видимо се у 19:00 сати на Zoomu.

Преузето: i-platform.ch