Нисвета и Ениз Хасановић су се из Низоземске вратили у Реџиће код Братунца и на ријеци Дрини направили јединствено одмаралиште. У општини у којој је развој туризма стратешко опредјељење, “Ривер Дрина” представља право освјежење, пише Људски.ба.

Хасановићи су прво изградили базен са сланом водом, за приватне потребе, који је унучићима био на располагању током цијеле године. Потом су у доба пандемије, инспирисани сличним садржајима које су видјели у Италији, направили и три апартмана, објашњавају.

Еко-рафтинг клуб Рајска плажа и Ривер Дрина, уз подршку Опшине Братунац, покрећу школу пливања – обука се досад одвијала искључиво током љетњих мјесеци на ријеци Дрини.

“Еко-рафтинг клуб ће у наредном периоду, у априлу и мају, организовати школу пливања за дјецу школског и предшколског узраста. То ће бити обука непливача и обука пливања 4 категорије – прсно, краул, леђно и делфин”, наводи Славољуб Млађеновић, предсједник Еко-рафтинг клуба Рајска плажа.

Апартмани Ривер Дрина су обогатили понуду смјештаја у Братунцу који сада располаже са 120 лежаја. О овоме је међу првима писао Људски.ба.

Хасановићи су своју уштеђевину уложили у овај комплекс који се издваја у туристичкој понуди Братунца. Како каже, и овај крај сада може да се похвали садржајима за све рекреативце и туристе.

Преузето: Слободна Босна