Авиокомпанија Луфтханса најавила је повратак летова из Сарајева од 3. маја 2021. године и то на релацији Сарајево – Франкфурт, саопћили су из Међународног аеродрома Сарајево.

Како су навели из Међународног аеродрома, летови би се у мају требали одвијати четири пута седмично, док би од јуна на овој линији грађани требали очекивати свакодневно одвијање летова.

“Летови ће се у мају одвијати четири пута седмично и то понедјељком, четвртком, петком и недјељом, док од јуна очекујемо свакодневно одвијање летова”, саопштили су.

Како је наглашено, ова дуго очекивана и атрактивна авиолинија, посебно ће обрадовати путнике којима је Франкфурт крајња дестинација, али и оне којима ће ова рута олакшати конекције према свим дијеловима свијета.

Такође, из Међународног аеродрома у Сарајеву навели су како се карте могу купити на Одјелу продаје карата Међународног аеродрома Сарајево, као и онлине путем званичне веб странице Међународног аеродрома Сарајево.

Подсјетимо, авиокомпанија Луфтханса је почетком децембра 2020. године привремено обуставила летове према Сарајеву из Минхена, а компанија је истакла како ће активности на овој авиолинији бити обустављене све до љетне сезоне 2021. године.