У периоду од 26. до 28. марта 2021. године Генерални конзулат Босне и Херцеговине одржат ће конзуларне дане у Денверу, савезној држави Колорадо.

Аквизиција биометријских података (фотографирање, отисци прстију и потписивање) обавит ће се у суботу и недјељу (27. и 28. 3. 2021 у периоду од 9 до 17 сати) у хотелу Хилтон Гарден Инн Денвер Tech Center, 7675 E Union Ave, Denver, Co, 80237.

Они грађани Босне и Херцеговине који још нису извршили пријаву а желе то учинити требају послати е-маил са Упитником за пасош на адресу bih.konzulat.chicago@gmail.com, најкасније до 22. 3. 2021. године. Упитник се може преузети на овој веб страници, у одјељку Конзуларне информације – Конзуларне услуге – Упитник за пасош.

Приликом доласка на аквизицију потребно је донијети посљедњи кориштени бх. пасош, доказ легалног боравка у САД (важећи пасош САД или зелена карта или важећа радна дозвола) и налог за уплату (money order pay to: Consulate of BiH Chicago). Уколико је посљедњи бх. пасош изгубљен или украден, треба донијети полицијски извјештај.

За додатна питања обратите се на горе наведену е-маил адресу.

Преузето: cgbhchicago.com