Поводом отварања изложбе, одржан је пријем за дипломатски кор на којем је судјеловала и амбасадорица БиХ у Краљевини Шпанији Данка Савић

На стадиону Метрополитен у Мадриду, синоћ је отворена изложба дресова националних репрезентација под називом “Фудбал за мир”. Организатор изложбе је Дипломатска академија Краљевине Шпаније и Ла Лига, а један од судионика је и Босна и Херцеговина.

image

Један од учесника и БиХ/ Амбасада БиХ у Мадриду

Наша земља представљена је са дресом који носи број 11, прослављеног фудбалера и играча италијанског Интера Едина Џеке. Поводом отварања изложбе, одржан је пријем за дипломатски кор на којем је судјеловала и амбасадорица Босне и Херцеговине у Краљевини Шпанији Данка Савић.

image

Изложба “Фудбал за мир”/ Амбасада БиХ у Мадриду

Дрес са бројем 11 којег носи капитен Един Џеко, поклон је Фудбалског савеза Босне и Херцеговине који је амбасадорица БиХ у Мадриду раније уручила извршном предсједнику Дипломатске академије Краљевине Шпаније Сантиагу Вело де Антелу, са намјером да Босна и Херцеговина судјелује на изложби “Фудбал за мир”, заједно са фудбалским репрезентацијама других држава.

Преузето: МојаБиХ