Босанскохерцеговачка допунска школа Бирмингем започиње бх. допунску наставу и у новој 2021. години. У консултацији са учитељима одлучено је да ће се настава и даље одвијати онлајн до даљњег због тренутне ситуације са коронавирусом (Ковид-19). С циљем заштите здравља дјеце те како би спријечили ширење заразне болести узроковане коронавирусом (КОВИД 19), ученици ће пратити наставу искључиво електронским путем.

Иако се ради о онлајн настави, треба споменути значај одржавања и такве наставе. Овај вид наставе ипак може дати могућност да се створи позитиван, снажан однос ученика и учитеља. Може се чинити тешким на почетку, али дефинитивно вриједи пробати за добробит односа ученика са учитељима и допунском наставом на бх. језику.

Са задовољством можемо рећи да је бх. Асоцијација Бирмингем обезбједила средства за набавку електронске опреме. Одбор асоцијације је обезбиједио 10 лаптопа и ставио на располагање ученицима бх. допунске школе Бирмингем који похађају онлајн наставу.

Након пандемије и враћања ученика у школске клупе у Босанској кући, лаптопи ће бити на располагању у просторијама Босанске куће.

Захваљујемо се БХ УК Нетворку на указаној помоћи а ученицима и наставницима желимо много успјеха у другом полугодишту у нади да се ускоро видимо и у школским клупама.

Преузето: BH UK Network