Хуманитарно удружење “4 Life” покренуло је акцију “Ми смо уз Крајину, буди и ти”

Хуманост наших грађана небројено пута показала се у тешким ситуацијама, а посебно се хуманошћу може похвалити наша дијаспора.

Босанци и Херцеговци у Аустрији свјесни су да је потребна помоћ људима у Унско-санском Кантону због поплава које су задесиле Крајину, те су наша удружења на различите начине покренула акције помоћи.

“Народ Крајине није сам”

– Сви желимо помоћи на свој начин. У контакту сам с нашим удружењима, али и успјешним појединцима који сложно поручују народу Крајине да нису сами. Хуманитарно удружење “4 Life” покренуло је акцију “Ми смо уз Крајину, буди и ти” и за само 24 сата сакупило је више од 47.000 еура. Они су организовали акцију прикупљања средстава за осигуравање питке воде и хране становништву Крајине, које је погођено поплавама.

Сви заинтересирани који желе уплате могу реализирати путем PayPal: office@society4life.com http://paypal.me/society4life.

Кутије за добровољни прилог

Рачун “4 Life” у Аустрији: ИБАН – АТ40 1860 0000 1044 9825 БИЦ – ВКБЛАТ2Л Verwendungszweck: Поплаве у Крајини / Пројект 0089.

Такођер, у продавници сухомеснатих производа Ферхатовић у 15. Бечком Безирку од петка 19. маја бит ће постављене кутије за добровољни прилог, гдје ће прикупљена средства бити уручена поплављеном подручју УСК-каже Хурем Авдић, који је почасни члан наших бројних бх. удружења у Аустрији.

Преузето: Дневни аваз