Центар Скендерија организује специјализовану сајамску манифестацију 5. Сајам привреде, пољоприведе и занатства – 42. Сајам роба широке потрошње у термину од 05. до 07. 12. 2018. године и позива све заинтересоване да учествују и искористе изузетну прилику да пред бројним посјетиоцима промовишу свој програм и остваре пословне циљеве.

Организацијом сајма и осмишљеним промотивним активностима нуде прилику излагачима, институцијама, организацијама, коморама, струковним удружењима, финансијским институцијама и потенцијалним конзументима производа из наведених области, да се презентују и представе своју понуду.

Највећа пажња биће посвећена развоју сектора малог и средњег предузетништва као генератору регионалног и локалног раста и развоја јер ангажују локалну и регионалну инфраструктуру и запошљавају локалну радну снагу. То се прије свега односи на смањење стопе незапослености, подстицање привредног оживљавања слабије развијених кантона, допринос извозу, подстицање локалне понуде, повећање локалних прихода и др.

Детаљне информације о организацији Сајма и регистрацији учешћа можете погледати овдје.