Развојна агенција Жепче и Удружење грађана “Нешто Више” покренули су прву rowdfundincg кампању (кампању групног финанцирања) за обуку незапослених особа са инвалидитетом.

Циљ кампање “Бесплатни ИТ тренинзи за јачање капацитета особа с инвалидитетом у Босни и Херцеговини” јесте утицати на повећање запослености особа с инвалидитетом кроз организовање информатичких тренинга и посредовање у запошљавању између незапослених ОСИ и потенцијалних послодаваца.

Позивају све да се придруже овој хуманој акцији и на тај начин покажу друштвену одговорност, како би прикупили што више средстава за финансирање обука за незапослене особе с инвалидитетом.

Више информација путем линка: https://gogetfunding.com/free-of-charge-it-trainings-for-strengthening-capacities-of-personswith-disabilities-in-bosnia/?fbclid=IwAR3g8Aq-Eo4iaAXOQaQJi_IMzaUBfietJmNbwzmiyUult1-07JWSMvKbv4

“Увјерени смо да сте солидарни, и да ћете на овај начин, заједно с нама, допринијети јачању компетенција особа с инвалидитетом, а све у циљу њиховог лакшег и бржег запошљавања”, поручују из Развојне агенције Жепче.

Упуства за уплату средстава на платформу можете преузети овдје.