Сања Трогрлић перспективна је дјевојка с дугогодишњим новинарским искуством, и од недавно дио тима Супер Радио Минхен. Ријеч је о пројекту који се дуго спремао, на којем се до задњег детаља радило, који је окупио одличну екипу младих и креативних Хрвата из свих дијелова Хрватске, али и БиХ.

Циљ им је, како кажу, информисати Хрвате у Њемачкој (али и шире) о најактуелнијим темама у Домовини, те их информисати о темама битнима за Хрвате у Њемачкој. Желе, додају, бити глас Хрвата ван Домовине.

Супер Радио Минхен је први овакав медијски пројекат на подручју Њемачке, те је, због броја Хрвата који живе и раде у Њемачкој, био нужан. Одговорни тврде како су реакције публике мотивирајуће.

“У релативно кратком временском периоду од покретања па до данас окупили смо завидан број људи на друштвеним мрежама. Свакодневно добивамо много порука подршке. Публика је већ препознала наше циљеве и сретни смо да можемо бити на услузи нашим људима. Знамо како је бити далеко од дома”, наводе.

Супер Радио Минхен засигурно има свијетлу будућност у медијском простору Њемачке, а поручују како за њих границе – не постоје.

Извор: Дневник.ба