Иако је овај крај напустио прије скоро пет деценија, Младен Цвитановић није заборавио мјесто у којем се родио. У уређење обитељске куће и дворишта, те изградњу нових објеката у Голубињу код Жепча, Цвитановић каже да је досад уложио око милион и по марака. Он ради на нафтној платформи у Норвешкој.

Младен Цвитановић, заљубљеник у старине и познати колекционар старих аутомобила, те власник познатог „Ћире“ из Голубиње код Жепча, своје суграђене обрадовао је још једном атракцијом. Први пут у Жепчу, али и околини, инсталирано је модерно клизалиште. Намијењено прије свега дјеци, инсталирао га је на свом имању у Доњој Голубињи непосредно уз магистрални пут М-17. Према његовим ријечима, ово је тренутно једино пластично клизалиште у околини Жепча и шире. Изградњом клизалишта, каже, желио је да се Жепче и његов родни крај могу похвалити да има нешто атрактивно, савремено и модерно.

Клизалиште, величине 200 квадратних метара, бит ће отворено до марта за све заљубљенике зимских радости, а посебно за дјецу. а уз простор око  клизалишта налазе се и пропратни садржаји како би се дјеца и родитељи могли додатно увеселити.

Иако је више од 50 година у Норвешкој, срцем је уз родни крај. На породичном имању изградио је етно-село, а познат је и као успјешан подузетник. Ускоро започиње с реализацијом још једне идеје, а она се односи на изградњу жељезничке станице у част дједа Илије, који је био жељезничар – већ је набавио локомотиву и два вагона за ову својеврсну атракцију.