Нову сезона пројекта Сарајево Бизнис Форум (СБФ) Start-up Challenge, такмичења младих у пословним идејама који је покренула ББИ банка у сарадњи сa Хаyат ТВ-ом, подржава и пројекат Дијаспора за развој (Д4Д).

Д4Д пројекат ће младим особама у оквиру СБФ Start-up Challenge понудити менторство и подршку реномираних стручњака из дијаспоре који ће несебично пренијети своје знање и искуство, те помоћи им у њиховом путу ка реализацији пословне идеје.

Снимање треће сезоне СБФ Start-up Challenge пројекта је почела у октобру 2020. године, а циљ овог ТВ-такмичења је подстицање младих људи да размишљају као подузетници, те популаризирање подузетништва и промовисање позитивних вриједности међу младим особама.

Дијаспора за развој (Д4Д) је пројекат Министарства за људска права и избјеглице БиХ и Владе Швицарске, у партнерству са УНДП БиХ и ИОМ БиХ. Пројекат има за циљ допринијети побољшању социо-економских прилика и перспектива за жене и мушкарце у БиХ, као и унапређењу њихове квалитете живота кроз снажнију сaрадњу сa дијаспором.