У Амбасади Босне и Херцеговине у Шведској уприличен је неформални састанак Њ.Е. амбасадорице Елвире Дилберовић, предсједника Swedish Chamber Of Commerce in Bosnia and Herzegovina Амира Ћоралића, представника АПУ Нетворк  Дарке Кршека, Аниса Бабајића, Сабахудина Суде Саћировића и Данијела Драшковића.

Састанак је организован на инцијативу господина Ћоралића уз подршку амбасадорице Дилберовић, а главна тема била је наставак успјешне сарадње АПУ Нетворка са Амбасадом БиХ у Шведској и Амбасадом Шведске у БиХ.

Њ.Е. амбасадорица Елвира Дилберовић истакла је како се радује наставку сарадње са највећим босанскохерцеговачким удружењем у Шведској и реализацији заједничких пројеката који су од виталног националног интереса за наше људе у дијаспори.

Како је АПУ Нетворк највеће бх. удружење које окупља велики број привредника у свом тиму, тако се и господин Ћоралић радује наставку сарадње и несебичној подршци од стране АПУ Нетворка, како би веза између Босне и Херцеговине и Шведске постала још чвршћа.

Највећи акценат на састанку је стављен на повезивање бх. привредника и њихов излазак на шведско тржиште.

АПУ Нетворк ће и даље остати вјеран свом првобитном циљу, а то је повезивање људи и њихово умрежавање које има за циљ јаку и чврсту бх. заједницу у Шведској.