За ове младе људе амбасадорица БиХ у Чешкој Републици Мартина Млинаревић каже како су невјероватна инспирација

Баш као прошле, и ове године је Амбасада Босне и Херцеговине у Прагу угостила студенте босанскохерцеговачког поријекла који студирају у Чешкој Републици, како би са особљем Амбасаде подијелили радост надолазећих празника.

У немогућности да празнике проведу у Босни и Херцеговини, синоћ је организовано дружење које је протекло је у сјајној атмосфери, уз много смијеха и разговор.

За ове младе људе амбасадорица Босне и Херцеговине у Чешкој Републици Мартина Млинаревић каже како су невјероватна инспирација.

– Лица која су у свом тек започетом животу прошла најтеже сценарије, смрти родитеља, болести, буллинге, данас велики људи, насмијани са свијетом испред себе. Сретна сам због свих њихових постигнућа, наздравили смо за бољу и здравију 2022. за све нас. И увијек тај чаробан осјећај, као некада, мир и топлина, љепота упознавања другог и другачијег док им причам шта симболизирају адвентске свијеће, љубав и поштовање какво увијек може да буде, поручила је амбасадорица Млинаревић и пожељела им да и од најобичнијег дана направе празник.

Преузето: МојаБиХ