У Великом павиљону Роузхил Гарден Сиднеј 28. фебруара 2019. године одржана је традиционална гала свечаност под називом “Премијерс Хармони Динер” поводом прославе Дана Слоге “Хармони Деј” којој је присутвовало висе од 1.500 представника политичког, културног и вјерског живота Аустралије. Покровитељ вечере је била премијерка Новог Јужног Велса Гладис Берејиклиан, а улога домаћина је припала министру за мултикултурализам Реју Вилијамсу.

На позив премијерке гала скупу је присуствовао Амбасадор БиХ Мирза Хајриц у пратњи чланова управе Босанске школе Сиднеј -директорице Ђените Каруп Ченгић и секретарке Миреле Гарибовић. Традиционално овој свечаности присуствују управа, наставници и родитељи ученика који су учествовали у богатом културно-умјетничком програму.

Свечаној вечери је присуствовало преко 1.500 особа, а новац прикупљен на свечаности се усмјерава на јачање школа језика заједница у Аустралији. За вријеме свечаности су уручена посебна признања истакнутим појединцима за изузетан допринос у изградњи успјешног мултикултурног друштва Аустралије.

Дан слоге у Аустралији се обиљежава на Међународни дан за елиминацију расне дискриминације -21. марта и слави се већ 20 година. Ове године се прославља као седмица Слоге јер се жели нагласити значај националног и културалног плурализма на којем почива савремено аустралско друштво у којем су своје мјесто под сунцем нашли људи из скоро свих земаља свијета. Тада се посебно слави и велича мултикултурализам и успјешна интеграција миграната у аустралско друштво.