Мјесец април резервисан је за ново дружење Зеничана, окупљених око пројекта и-платформе, названог „Зеница Меет Уп“.

Априлско дружење, које се реализује у сарадњи и-платформе и Градске управе Зеница, заказујемо за наредни уторак, 27. април ове године у 18:00х.

До сада смо, заједничким снагама, реализовали два слична сусрета, а њихови резултати већ су видљиви кроз остварене конекције, те одређене пројекте у најави. Но, о свему детаљније извијестит ће вас сами актери ових онлине догађаја, стога позивамо и остале Зеничане, распрострањене по бројним свјетским дестинацијама, да нам се придруже у што већем броју, изнесу своје виђење тренутног стања у њиховом родном граду, предложе на чему бисмо могли у будућности радити, те се на тај начин активно укључе у пројекат који је од изнимног значаја за њихову локалну заједницу.

Идеална је ово прилика да се на једном мјесту окупе лица која, дуги низ година, нисте имали прилику сретати, стога је и социјални аспект ове приче врло занимљив.

Састанак ће се уприличити путем Зоом апликације, а приступни линк ћемо вам накнадно прослиједити.

До тада, за сва питања будите слободни контактирати представницу Градске управе Зеница, госпођу Машу Шкрбић путем е-маила masa.skrbic@zenica.ba, те представника и-платформе, господина Алдина Вршкића путем е-маила aldin.vrskic@idijaspora.ch.

Уједињено за Зеницу!

Преузето: i-platform.ch