Након прошлогодишњих успјешно реализованих форума у Чиагу, Мелбурну, Сан Хосеу, Дубаију, Брну, Гетеборгу, Бостону, Дизелдорфу и Штокхолму, те оног у Куала Лумпуру ове године, Фондација будућности у БиХ наставља сусрете у Бечу.

У сурадњи са Association of Business Women of Bosnia and Herzegovina и Диаспора4Девелопмент, 19. фебруара организоваће пословни форум умрежавања професионалаца, предузетника, представника компанија и студената из Босне и Херцеговине са њиховим колегама из Аустрије.

– Више од 1,5 милиоуна грађана који су подрјеклом из Босне и Херцеговине, међу којима је и велики број високообразованих и утицајних професионалаца, живи и дјелује у многим земљама свијета. Свјесни те чињенице, окупљени око визије Фондације будућности у БиХ, настављамо са радом на повезивању и оснаживању босанскохерцеговачког потенцијала. Циљ је Фондације омогућити младим људима из Босне и Херцеговине приступ квалитетном образовању, сувременим технологијама и Глобал Леадерсхип Девелопменту, истакли су из Управе Фондације.

Због броја учесника, којих се очекује да ће бити око 150, овај пословни форум ће бити реализован у формату који предвиђа први – формални дио са уобичајеним панел презентацијама, и други – са програмом отворених мрежних сесија.

Форуму ће присуствовати и Његова Екселенција Кемал Козарић, амбасадор наше земље у Аустрији, те Кемо Сарач, помоћник у Министарству за људска права и избјеглице БиХ. Остали учесници, представници компанија и појединци који ће узети учешће у овом евенту гостима ће представити властити портфолио и понудити могуће прилике за сарадњу у областима:

– размјена искустава и знања са домаћим и међународним стручњацима
– развијање партнерства
– могућности заједничког улагања
– размјена најбоље културне праксе у бизнису
– истраживања нових тржишта и развијање нових пословних прилика

За догађај се можете регистровати ОВДЈЕ.