Распоредом својих путовања и бројних радних посјета Босанцима и Херцеговцима који живе и дјелују широм свијета, Фондација Будућност БиХ (BH Futures Foundation) стигла је 16. јануара 2020. године у Куала Лумпур. Заједница Босанаца и Херцеговаца у Куала Лумпуру није многобројна и окупљања су права ријеткост.

Међутим, то за Лејлу Сеперовић, амбасадорицу Фондације, није био проблем. У главном граду Малезије позвала је и окупила њих петнаестак, представивши им рад Фондације и могућности њиховог укључивања. Присутни нису крили одушевљење овим сусретом и Фондација ће професионалцима омогућити учешће у менторству, сарадњи и едукацији стипендиста Фондације.

Догађају су присутвовали и  Амбасадор Босне и Херцеговине у Малезији Емир Хаџикадунић и савјетник у Амбасади Босне и Херцеговине госп. Миленко Рајлић, којима су се организатори захвалили на пријему и подршци раду Фондације.

Фондација у новој 2020. години наставља са даљим активностима, а прва наредна дестинација је Беч, гдје ће организирати сусрет са успјешним Босанцима и Херцеговцима.

Извор: БХ Футурес Фоундатион