Akcija “United in Blue, For a Smile” – Paketići 2021. je počela!
Novogodišnjim praznicima koji su svakim danom sve bliže najviše se raduju mališani – i to zbog paketića.

15 DOLARA ZA SREĆU

To je bio povod da Manijaci USA/CAN, udruga koja okuplja navijače FK Željezničar u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, pokrene akciju prikupljanja sredstava za kupovinu i podjelu paketića djeci u Sarajevu.

Dosadašnje akcije ovom prilikom bile su vrlo uspješne, ali prošle godine nisu se ostvarile zbog pandemije koronavirusa i ograničenja koja su s njom dolazila. Stoga je ove godine cilj imati najbolji ishod do sada.

Naime, ovogodišnje, kao i prethodne akcije, Maniaci USA/CAN provode u suradnji s Udrugom 1921., a zajednički cilj je podijeliti preko 300 paketića za djecu s posebnim potrebama u Centru “Vladimir Nazor” u Hrasnom. Jedan paket će koštati 15 američkih dolara (25 KM) i sadržavat će artikle iz Shopa FK Željezničar, slatkiše, igračku i iznenađenje ekipe iz Udruge.

Akcija je započela i završava 21. prosinca, a cilj je prikupiti preko 4.500 američkih dolara (7.600 KM).

Uplate možete izvršiti putem PayPal-a na račun “ManijaciUSAC”, a u memo napisati “Za paketiće 2021”. Također, ako ne želite da se vaše ime objavi, navedite to.

PLAVA RAJA – PRAVA RAJA

– Završi godinu s toplim plavim srcem i obraduj barem jedno dijete – jer to smo mi, Plava Raja, koja je oduvijek bila i ostala PRAVA RAJA, poručuju iz Udruge Manijaci USA/CAN i pozivaju vas da sudjelujete u akcijski.

Udruga Manijaci USA/Canada osnovana je prije nešto više od četiri godine. Prvobitna ideja je bila da se napravi mjesto za navijače FK Željezničar u Sjevernoj Americi, gdje bi se grupno moglo razgovarati, tugovati i radovati voljenom klubu. No, kako je udruga rasla, tako su rasle i ambicije udruge. Ubrzo su se organizirale i uspješno provele razne humanitarne akcije.

Preuzeto: MojaBiH