11. kolovoza u botaničkom vrtu Zemaljskog muzeja BiH održat će se 6. Reconnect konferencija

Reconnect konferencija u organizaciji Udruge Restart.ba, pod pokroviteljstvom USAID-ovog projekta Diaspora Invest, održava se s ciljem povezivanja lokalnih poduzetnika iz BiH i naše dijaspore iz svih sfera poslovnog života, kako bi se stvorile mogućnosti za razvoj bh. ekonomije i očuvanja trajnih veza s našom dijasporom.

Fokus ovogodišnje, 6. po redu Reconnect konferencije, planirane za 11. kolovoza u botaničkom vrtu Zemaljskog muzeja BiH, je žensko poduzetništvo i predstavljanje uspješnih poslovnih priča iz BiH koje dokazuju da i u najtežim uvjetima, u različitim industrijama, s većim ili manjim kapacitetom, resursima i pristupom kapitalu, moguće je stvoriti pozitivnu i uspješnu poslovnu priču.

Ove godine na panelu će govoriti Edin Halilović, Lilium, Irma Ćosić, Argerr, Erna Šošević Bizbook.ba, Jasmin Marić, Olx, a moderirat će Adnan Berberović, uspješni dijasporac iz Švedske.

Također, održat će se sajam i 14 uspješnih ženskih biznisa predstavit će svoje proizvode i usluge, nakon čega slijedi neformalni networking dio i druženje.

Konferenciju možete pratiti uživo ili virtualno, a broj mjesta uživo je ograničen na 100 mjesta.

Registracije su otvorene na www.reconnect.ba/registration

Preuzeto: DiasporaInvest