11. августа у ботаничкој башти Земаљског музеја БиХ се одржава 6. Reconnect конференција

Reconnect конференција у организацији удружења Рестарт.ба, уз покровитељство УСАИД пројекта Диаспора Инвест, одржава се са циљем увезивања локалних подузетника из БиХ и наше дијаспоре из свих сфера пословног живота, ради креирања прилика за развој БиХ економије, те очувања трајних веза са нашом дијаспором.

Фокус овогодишње, 6. за редом, Reconnect конференције, планиране за 11. аугуст у ботаничком врту Земаљског музеја БиХ, је женско подузетништво и представљање успјешних пословних прича из БиХ које доказују да је и у најтежим условима, у различитим индустријама, са већим или мањим капацитетима, ресурсима и приступом капиталу, могуће направити позитивну и успјешну пословну причу.

Ове године ће на панелу  говорити Един Халиловић, Лилиум, Ирма Ћосић, Аргерр, Ерна Шошевићм Бизбоок.ба, Јасмин Марић, Олx уз модерирање Аднана Берберовића, успјешног дијаспорца из Шведске.

Такођер, одржат ће се и сајам и 14 успјешних женских бизниса ће представити своје производе и услуге, након чега слиједи неформални нетwоркинг дио и дружење.

Конференцију можете пратити уживо или виртуелно, с тим да је број мјеста уживо ограничен на 100 мјеста.

Регистрације су отворене на страници www.reconnect.ba/registration

Преузето: ДиаспораИнвест