SRIJEDA, 3. STUDENOGA 2021. – 20:00 – 21:00
Veliko je zadovoljstvo organizirati online meetup -e i pružiti priliku za povezivanje ljudi diljem svijeta s ljudima i gradom iz kojeg dolaze. Ipak, sa zadovoljstvom najavljujemo prvi live Zürich Meetup na kojem ćemo organizirati druženje Bosanaca i Hercegovaca iz Züricha i drugih gradova.
Riječ je o zemlji s više od 60.000 iseljenika iz Bosne i Hercegovine. Kao što svim ljudima diljem svijeta želimo omogućiti povezivanje i djelovanje s ljudima i zajednicom iz koje dolaze, tako nam je želja i cilj omogućiti zajednička, live druženja onih koji dijele isto, domovinu, Bosnu i Hercegovinu.

Početkom studenog, točnije u srijedu 3.11. organiziramo live druženja dijaspora iz Bosne i Hercegovine koji žive u Zürichu. Svi su dobrodošli, čak i oni iz drugih gradova u Švicarskoj. Posebni gosti ovog meetup -a su i predstavnici BH Futures Foundation. Okupljanje će se održati u Kosmos-Kultur AG, Lagerstrasse 102, 8004 Zürich s početkom u 20 sati. Osigurajte svoju prisutnost prijavom na e-mail events@idijaspora.ch do nedjelje 31.10.2021.

Svi ste dobrodošli! Vidimo se!

Izvor: i-dijaspora