Do sada vrlo uspješni online sastanci predstavnika lokalne vlasti, bijeljinske dijaspore i predstavnika i-dijaspore dovoljan su razlog za nastavak ove uspješne prakse. Odabrali smo srijedu – 30. lipnja tekuće godine kao idealan dan za novo okupljanje ljudi koji uistinu žele svom gradu i svojoj lokalnoj zajednici dobrobit i prosperitet.

Uobičajeno je da će ovo, treće okupljanje biti organizirano putem platforme Zoom, a svim zainteresiranim će se veza za pridruživanje proslijediti nakon registracije.

Za uspješnu registraciju potrebno je proslijediti svoje osnovne podatke (ime, prezime, zanimanje) na e-mail event@idijaspora.ch, čime stičete pravo sudjelovanja.

Za sva dodatna pitanja, slobodno kontaktirajte predstavnika i-dijaspore u Bijeljini, gospodina Nermina Zejnilovića, putem e-maila koner@mantra-agency.com.

Iako je sezona praznika većim dijelom započela, mnogi iseljenici iz Bijeljine itekako su zainteresirani za novo okupljanje na kojem ćemo, između ostalog, razgovarati o ekologiji, ali i o obrazovanju u IT industriji. Vrlo aktualne i složene teme zahtijevaju ravnopravne sugovornike, pa pozivamo sve zainteresirane za gore navedeno da nam se pridruže u što većem broju.

Slične oblasti obrađivali smo i u drugim gradovima u Bosni i Hercegovini, a zahvaljujući, prije svega, i-dijaspori u Zenici i Kladnju, već ubiremo plodove svog rada.

Preuzeto: i-platform.ch