i-dijaspora će, u suradnji s mrežom pangea iz Njemačke, ali i predstavnicima Gradske uprave Zenica, 28. rujna održati će još jedan sastanak na kojem će se prvenstveno razgovarati o IT industriji i njenom svakodnevnom rastu i napretku. Svjesni važnosti ove industrije, odnosno njezinog utjecaja na gospodarstvo svih zemalja, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, na sastanku ćemo govoriti ne samo o njezinoj definiciji, već i o njezinoj, još većoj, primjeni na području Zenice. Stoga na ovom virtualnom sastanku očekujemo prisutnost uglednih gostiju koji su izravno vezani za ovu temu, od kojih očekujemo informacije „iz prve ruke“.

Ako vam je ova tema zanimljiva, i ako imate vremena za druženje sa sugrađanima, pridružite nam se od 19:30.

Do tada, za sva pitanja, slobodno se obratite predstavnici Gradske uprave Zenica, gospođi Maši Škrbić putem e-maila masa.skrbic@zenica.ba, te predstavniku i-platforme, gospodinu Safetu Kubat putem e-mail safet.kubat@idijaspora.ch.

Kao i svaki put do sada, organizirat ćemo sastanak putem aplikacije Zoom, te proslijediti pristupnu vezu nakon što završite obveznu registraciju, ili svoje osnovne podatke koji pokazuju da želite biti dio susreta poslati e-poštom events@idijaspora.ch.

Preuzeto: i-dijaspora