UTORAK, 27. SRPNJA 2021 – 20:00 do 21:30

Još jedan “Zenicki Meetup” organizira vrijedni tim i-dijaspore u suradnji s Gradskom upravom Zenice, na čelu s cijenjenim gradonačelnikom g. Fuadom Kasumovićem.

Osim razgovora s našim Zeničanima 27. srpnja ove godine o nenadmašnoj i, za stanovnike ovog grada, izuzetno važnoj temi – zaštiti okoliša, Zeničane ćemo upoznati i s predstojećom crowdfunding kampanjom koja bi trebala zaživjeti sljedeći tjedan. Naime, u želji da „grad očistimo u jednom danu“ pokrećemo donatorsku akciju s ciljem prikupljanja sredstava za najučinkovitije čišćenje, odnosno „oslobađanje“ Zenice od otpada. Svjesni činjenice da samo na području ovog grada postoji više od 200 odlagališta otpada koje u početku štetno djeluju na zdravlje stanovnika, i-dijaspora kao nositelj projekta i svi ljudi dobre volje teže ka istim ciljevima – rješavanje ekoloških problema i podizanje svijesti javnosti.

O detaljima kampanje obavijestit ćemo vas na spomenutom virtualnom sastanku, zato ne propustite priliku čuti što smo vam pripremili. Sve navedeno sigurno će biti potkrijepljeno video materijalom.

Ovog puta razgovarat ćemo o zabavim sadržajima koji prije svega imaju za cilj promociju Bosne i Hercegovine, a time i promociju Zenice.

Naime, krajem srpnja tim popularnog švicarskog benda “Šuma čovjek” predvođen članom Upravnog odbora i-dijaspore, gospodinom Ivicom Petrušićem, posjetit će našu zemlju, gdje planiraju snimiti čak četiri glazbena spota. Jedno od mjesta na kojem se planira snimanje spota svakako je grad Zenica s okolnim mjestima. Ovo nije prvi put da Travničanin s švicarskom adresom upoznaje svjetsku publiku s ljepotama naše zemlje, pa vjerujemo da je Zenica idealna prilika za besplatnu svjetsku promociju. Više o ovom projektu bit će predstavljeno i Zeničanima sljedećeg četvrtka.

Do tada, za sva pitanja, slobodno kontaktirajte predstavnicu Gradske uprave Zenica, gospođu Mašu Škrbić putem e-maila masa.skrbic@zenica.ba, i predstavnika i-platforme, gospodina Safeta Kubata putem e-mail safet.kubat@idijaspora.ch.

Kao i svaki put do sada, sastanak ćemo organizirati putem aplikacije Zoom i proslijediti vezu za pristup nakon što završite registraciju ili ćemo poslati osnovne podatke koji pokazuju da želite biti dio okupljanja na e-mail event@idijaspora.ch

Čekamo vaše prijave!

Preuzeto sa: i-platform.ch