ИНТЕРА Технолошки Парк Мостар вас позива на CONNECTO 2020
Упознајте нове људе и склопите нове послове!

ИНТЕРА Технолошки Парк Мостар, у сарадњи са суорганизаторима и партнерима, те уз подршку Европске предузетничке мреже (ЕЕН), пружа вам могућност проналаска пословних партнера, клијената или добављача из Босне и Херцеговине и регије западног Балкана.

Посебна пажња посвећена је пословној дијаспори БиХ. Погледајте дневни ред конференције првог дана и провјерите чију ћемо перспективу и искуства имати прилику чути. Цоннецто смо замислили као платформу за повезивање БХ пословне дијаспоре с предузетницима у БиХ, који ће у коначници моћи:

• извозити производе и услуга на глобално тржиште,
• стварати нова, добро плаћена радна мјеста,
• стварати иновативне производе и рјешења,
• омогућити нове прилике за младе људе у БиХ,
• максимизирати и искористити изузетан потенцијал тржишта рада БиХ.

И то све – онлине! Удобно сједите у својој канцеларији или кући, и проширите своју пословну мрежу.

Искористите CONNECTO 2020 – региструјте се овдје како бисте склопили нова партнерства и идентификовали нове пословне прилике!

Све започиње мини онлине конференцијом у уторак, 28.07.2020. у 11х након чега слиједе онлине Б2Б сусрети, 28.07. (13:30-16:00), 29.07. (10:00-17:00) и 30.07. (10:00-16:00). Приликом регистрације, изаберите један, два или сва три дана за састанке.

Све што требате је рачунар или мобилни уређај (с функционалном камером и микрофоном) – и спремни сте! Ваше састанке ћете имати путем ове платформе – нема потребе ни за каквим посебним софтвером.

Службени језици конференције – БХС (босански, хрватски, српски).

Судјеловање на CONNECTO 2020 Б2Б конференцији је бесплатно, а све додатне информације можете пронаћи на овом линку:https://connecto-2020.b2match.io/